Hívjon most!Bralo anyacégről

A BRALO cég

Üzletpolitikája nem csupán a minőség és az ár legkedvezőbb arányának kínálata ügyfeleiknek, hanem a mindenkori legjobb szerviz is.

Az egyik legátfogóbb

Az egyik legátfogóbb és legattraktí vabb választási lehetőséget kínáljuk Önöknek ezen a piacon: több mint 1500 típusú tépőszegecs különféle alapanyagú kivitelben (alumínium, acél, rozsdamentes acél, réz) és felület-megmunkálással (anodizált, RAL szerint színezett, cinkezett); valamint szegecselő szerszámok teljes sorozata.

Gyártórendszerünk

Amely a legmodernebb technológiával és teljes automatizációval rendelkezik, évi több mint 1.500.000.000 tépőszegecs gyártását teszi lehetővé. A nagyteljesítményű, automatikus vezérlésű gépparkunk a kitűnő minőség és a stabil gyártás biztosítéka.

A minőség

Sokoldalúság és szabályozott készletezés által minden rendelés gyors szállítását tudjuk garantálni. Ebben segítségünkre vannak szoros kapcsolataink a legjobb szállítókkal.

A BRALO kézikönyv

A kézikönyvebn leírt minőségpolitikája minden fázisban a legjobb minőséget garantálja, a beszállítók kiválasztásától az eladást követő szolgáltatásokig, az ISO 9002-nek megfelelve.

A BRALO cég

Jelenleg a világ több mint 30 országában van jelen és most az egyik legjenletősebb tépőszegecs-gyártó a világon.